Produkter för solgar whey (22)

Protein

Protein

Protein Innehåll: t.ex. 750g Mjölkprotein, vassleprotein, äggprotein, naturliga aromer, sötningsmedel sucralos Används inom 3 månader efter öppning. Förvara produkten stängd, torr, skyddad mot ljus och vid rumstemperatur (15 – 25° C).
WPC 80 Vassleprotein

WPC 80 Vassleprotein

WPC 80 Vassleprotein
Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
Klar Whey Protein Isolat 90%

Klar Whey Protein Isolat 90%

Vår Clear WPI 90% är ett premium vassleproteinisolat som är utformat för att leverera exceptionell renhet och klarhet. Sourced från högkvalitativa mejerikällor, genomgår denna produkt avancerade filtreringsprocesser för att ta bort föroreningar och uppnå en proteinkoncentration på 90%. Med sitt transparenta utseende är det idealiskt för att formulera klara och visuellt tilltalande protein drycker och kosttillskott. Andra namn: Clear Whey Protein Isolate 90% Spec./ Renhet: 90% (Andra specifikationer kan anpassas) Utseende: Vitt pulver Huvudfunktion: stödja muskelväxt och reparation Testmetod: HPLC
VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN

VHEY-PROTEIN
Vassleprotein Isolat Regelbundet - Vassleprotein Isolat Regelbundet 1000kg

Vassleprotein Isolat Regelbundet - Vassleprotein Isolat Regelbundet 1000kg

Vassleproteinisolat (WPI) erhålls genom att avlägsna tillräckliga icke-proteinbeståndsdelar från vassle så att den färdiga torra produkten innehåller minst 90% protein på torrsubstansbasis. Det produceras genom membranfiltreringsprocesser och/eller jonbyte. Surheten hos Vassleproteinisolat kan justeras genom tillsats av säkra och lämpliga pH-justerande ingredienser. Vårt WPI för mänsklig konsumtion uppfyller alla bestämmelser och överensstämmelse med Europeiska unionen. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Kreatinmonohydrat

Kreatinmonohydrat

Kreatin som ett av de bästa kosttillskotten för att bygga upp extra vävnadsmassa. Eftersom det ökar proteinupptaget från maten, använder särskilt kroppsbyggare och idrottare med professionell träning kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat är den mest välsmakande och flexibla formen av kreatin som finns. Kreatinmonohydrat har inga biverkningar och förekommer dessutom i rött kött. Kreatin behövs för många kroppsfunktioner. Kreatin gör att ännu fler aminosyror kan utnyttjas och främjar vid regelbundet intag uppbyggnaden av ny vävnad.
KOLLAGENPULVER

KOLLAGENPULVER

Kollagen är ett strukturellt protein som är avgörande för huden, benen, senorna, ligamenten och brosket, och utgör 30 % av kroppens proteiner. Kollagenet från Algaldo är idealiskt för idrottare och personer med ledproblem eller som vill förebygga sjukdomar som artrit och osteoporos. Det är också fördelaktigt för huden, tack vare sin koncentration av aktiva peptider och vitamin C. Fördelar: - Vitamin C bidrar till normal funktion av immunsystemet. - Hjälper till med normal bildning av kollagen för blodkärl, ben, brosk, hud, tandkött och tänder. - Skyddar cellerna från oxidativ skada och förbättrar järnupptaget. - Minskar trötthet och utmattning.
Gentamicinsulfat Natrium

Gentamicinsulfat Natrium

för laboratoriebruk.
Groska Semolina _1kg_Warda - 6191564600172 - Zrno

Groska Semolina _1kg_Warda - 6191564600172 - Zrno

Grov Semolina _1kg_Warda - 6191564600172 - Spannmål Förpackning per låda: 10 UVC Förpackning per pall: 100 lådor Produkttyp: Semolina Tariffamilj: Pasta, Couscous och Semoliner Tariffunderfamilj: Semolina
Pastöriserat Smör 1/2 Salt

Pastöriserat Smör 1/2 Salt

Pastöriserat Smör 1/2 Salt Ref: BEU001 Innehåll: 250 g
Muskelkraft X5 - Kosttillskott för hundar

Muskelkraft X5 - Kosttillskott för hundar

X5 Muscle Power: Ett effektivt kosttillskott för hundar Kosttillskottet X5 Muscle Power är speciellt utformat för att komplettera din hunds kost. Dess formel kombinerar noggrant utvalda naturliga ingredienser. Denna produkt är avsedd att vara ett komplement till din hunds dagliga kost. Sammansättning: Bierjäst: Vad det är: Bierjäst är en typ av svamp som används vid tillverkning av öl och bröd. Fördelar: Innehåller B-vitaminer, mineraler och aminosyror, som är användbara för hundens allmänna välbefinnande, särskilt för huden, pälsen och energin. Lysin: Vad det är: En essentiell aminosyra. Roll: Viktig för proteinsyntesen, och därmed för tillväxt och reparation av vävnader, inklusive muskler. Fänkål: Vad det är: En växt som används inom traditionell medicin och matlagning. Hundens viktklass: 10 till 20 kg 20 till 30 kg 30 till 50 kg 50 kg och mer Analytiska beståndsdelar: Råprotein 54,7%, råfiber 1,5%, råfett 2,7% Sammansättning: Bierjäst Saccharomyces Cerevisiae 40g, fänkål 30g, spirulina 10g
Vetegräs Pulver - Kosttillskott

Vetegräs Pulver - Kosttillskott

Vetegräs är en naturlig och växtbaserad berikning av kosten. En "Grön Dryck" tillagad med vetegräspulver motsvarar den växande önskan hos många människor efter grönsaksjuicer. Rekommenderad konsumtion: Blanda 1 - 3 teskedar i lite vatten dagligen, fyll på med grönsaksjuice eller varm soppa. Kan även drickas kallt. Ingredienser: torkat, pulveriserat vetegräs från ekologiskt jordbruk. DE - ÖKO-001 Ursprungsland Tyskland
Vassleprotein

Vassleprotein

Vassleprotein
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.